[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Ghilețchi, despre rezultatul său în alegeri: „Îmi oferă legitimitate deplină în activitatea mea de parlamentar”
31 Octombrie

Candidatul independent, Valeriu Ghilețchi, a mulțumit tuturor celor care au ales în această campanie electorală să susțină valorile pe care el le promovează, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Valeriu Ghilețchi a declarat că, deși rezultatul obținut pare a fi unul modest, el este, totuși, comensurabil cu cel al unor partide politice, inclusiv cele de guvernământ.

„De asemenea, consider că, este suficient de bun pentru un candidat independent, obținut în condiții de polarizare excesivă a societății. Mai mult ca atât, acest rezultat îmi oferă legitimitate deplină în activitatea mea de parlamentar, ca să continui lupta pentru apărarea și promovarea valorilor morale, în special, cea a familiei așa cum a creat-o Dumnezeu și este definită în Constituția Republicii Moldova”, a precizat el.

Totodată, Valeriu Ghilețchi a menționat că a luptat personal pentru dreptul cetățenilor de a-și alege în mod direct președintele, ceea ce presupune și recunoașterea rezultatului acestor alegeri.

„De aceea, doresc să-i felicit pe Igor Dodon și pe Maia Sandu cu rezultatul obținut în primul tur de scrutin. Referitor la turul doi, reiterez că, atât pentru mine, cât și pentru alegătorii mei, promovarea valorilor morale și păstrarea definiției familiei sunt lucruri foarte importante. Prin urmare, așa cum am menționat săptămâna trecută, sunt dispus să susțin parcursul pro-european, dar fără a sacrifica aceste valori conservatoare care, de altfel, au stat la baza constituirii Uniunii Europene, fiind și parte integrantă a viziunii părinților ei fondatori”, a conchis Ghilețchi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților