[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valentina Buliga despre activitatea sa la CNAS: „Cea mai mare provocare este ca…”
15 Mai

De când a venit în funcția de director general al Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS), Valentina Buliga, împreună cu întreaga echipă CNAS, încearcă să-și consolideze capacitățile instituționale. Despre aceasta ea a vorbit în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Valentina Buliga spune că cea mai mare provocare este ca plăţile sociale să ajungă anume la cei care au nevoie de ele.

„În această direcţie se lucrează mult şi mă bucură că avem şi rezultate frumoase. De asemenea, depunem eforturi în vederea sporirii calificării specialiștilor CNAS. Eficienţa sistemului de protecţie socială poate fi asigurată doar de către colaboratori profesionişti, dedicaţi cu adevărat muncii pe care o efectuează, de aceea vom investi şi în continuare în sporirea capacităţilor lor”, spune directorul CNAS.

De asemenea, o atenție deosebită se acordă și calității serviciilor sociale prestate.

„Scopul nostru este ca beneficiarii de plăţi sociale să resimtă din plin că noi activăm în interesul lor, că fiecare efort pe care-l depunem este pentru a le face viaţa mai uşoară.

De asemenea, se munceşte mult pe interior, dacă pot spune aşa – încercăm să ajungem la acel nivel de organizare internă, care să asigure eficienţa maximală a CNAS”, a mai menționat Valentina Buliga.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților