[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vadim Brînzaniuc: PSDE va fi partenerul de încredere al oamenilor de afaceri în CMC
1 Noiembrie

Candidatul Partidului Social Democrat European la funcția de primar al Capitalei, Vadim Brînzaniuc, promite să sprijine, împreună cu aleșii municipali, interesele locuitorii Capitalei și ai oamenilor de afaceri în cadrul Consiliului municipal Chișinău (CMC).

Potrivit lui, CMC a fost, în ultimii ani, terenul luptelor de culise și al intereselor unor grupuri, care n-au făcut decât să-și potolească propriile pofte, în detrimentul locuitorilor Capitalei și al mediului de afaceri”.

„Stimați prieteni, dragi locuitori ai Capitalei, Consiliul municipal Chișinău trebuie să fie locul unde se iau decizii benefice pentru dezvoltarea Chișinăului. Haosul care a domnit în ultimii ani în CMC trebuie încetat, iar pentru asta trebuie aleși oameni potriviți în funcțiile de consilieri municipali. De aceea, vă îndemn să votați cu toată încrederea candidații Partidului Social Democrat European. Ne asumăm să fim cei care vom asigura eficiența și funcționalitatea Consiliului municipal și vom apăra interesele oamenilor și al mediului de business. Vă dau cuvântul meu de onoare că vom fi partenerii de încredere ai oamenilor de afaceri și vom pune legea în capul mesei. Nu vom mai permite ca cei care plătesc impozite și care aduc bani la buget să fie jecmăniți și să fie folosiți în scopuri obscure”, a declarat Vadim Brînzaniuc.

El i-a îndemnat pe oameni să voteze, duminică, 5 noiembrie, echipa PSDE la alegerile din municipiul Chișinău.

„Votați cei trei trandafiri pentru a avea un Consiliu municipal cu adevărat în slujba Chișinăului”, a adăugat candidatul PSDE.

Inapoi la arhiva noutaților