[ X ]
[ X ]
[ X ]
Va candida pentru un nou mandat de deputat? Nichiforciuc: „Cred că pot contribui și eu la rezultatele pozitive…”
5 Martie

Deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc nu exclude că ar putea candida pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul R. Moldova la alegerile parlamentare din acest an, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, deputatul a menționat că, la moment, este axat pe activitatea curentă de deputat.

„Deocamdată mă gândesc să-mi fac cât mai bine datoria în Parlament, în calitate de deputat și de secretar al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică.

Responsabilitatea principală a unui deputat trebuie să fie activitatea lui parlamentară și, în același timp, dialogul cu cetățenii și găsirea de soluții la problemele lor. Fac vizite frecvente în raioane, în special în raionul Florești, stau de vorbă cu oamenii și caut să-i ajut prin legislația promovată în Parlament sau prin antrenarea administrației centrale în rezolvarea unor probleme locale”, a spus deputatul.

De asemenea, el a spus că urmează discuții în partid, ulterior se vor propune candidaturile.

„Cât privește alegerile, vom avea o discuție în partid și vom găsi împreună cele mai potrivite soluții de viitor. PDM este o echipă, iar în echipă vom lucra și vom obține rezultate bune și în continuare. Cred că pot contribui și eu la aceste rezultate cu efortul meu și cu experiența parlamentară pe care am acumulat-o”, a punctat deputatul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților