[ X ]
[ X ]
[ X ]
Va candida în aceiași circumscripție dacă vor fi alegeri parlamentare anticipate? Ce spune Inga Grigoriu
28 Martie

Deputatul Blocului ACUM, Inga Grigoriu, a vorbit, pentru tribuna.md, dacă în cazul alegerilor anticipate va mai candida în aceiași circumscripție, transmite CURENTUL.

Inga Grigoriu spune că în condițiile votului mixt, nu se poate de vorbit de anticipate.

„Nu putem vorbi de alegeri anticipate în condițiile actualului sistem de vot mixt, cu aceleași instituții capturate și aservite. Nu se va schimba nimic.

Republica Moldova astăzi arată asemeni unui pământ lăsat în pârloagă, total dezorganizat, cu o lipsă profundă de viziuni la capitolul ce ar trebui să crească pe acest pământ. Aceste alegeri parlamentare au scos la iveală fața hidoasă a regimului instaurat, i-au conturat poftele nesățioase, au umblat, din nou, prin buzunarele oamenilor, aruncând totul în sacul fără de fund al celor câțiva care și-au închipuit că sunt stăpânii Moldovei. Acum, având perspectiva mandatelor obținute, va fi necesar, mai întâi, să pregătim terenul, să-l curățăm de mărăcini și uscături. Chiar și cu 26 de mandate avem puterea să-i scoatem la lumină pe toți acei ce se fac vinovați de această stare bolnavă a statului nostru.

Unii oameni ne zic că e nevoie de un doctor, de un chirurg foarte bun, care, văzându-și pacienții în față, să-i poată trata prin direcționarea lor către instituțiile abilitate. Că or fi ele instituții de drept, de tip închis sau alte instituții de acest gen, doctorul, în acest caz – Justiția liberă și independentă, va decide, nestingherită de factorii politici.

Iar în fața echipei noastre, a deputaților blocului ACUM, stă misiunea de a acționa corect, în conformitate cu năzuințele și speranțele oamenilor, asta însemnând și alegeri într-o țară liberă, cu reguli clare și egale pentru toți”, a spus Inga Grigoriu.

Menționăm că Inga Grigoriu a învins în circumscripția nr. 25, Chișinău.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților