[ X ]
[ X ]
[ X ]
Următorul episod al serialului „Debandada la Franzeluța”
24 Noiembrie

Fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandru Slusari, într-o postare de Facebook, a scris despre „următorul episod al serialului „Debandada la Franzeluța””, informează CURENTUL.

„Director adjunct de la Agenția Proprietății Publice Tatiana Savva a făcut ce a făcut cu concursul în funcția de director și a depus cerere de demisie. Rezultatele concursului așa și nu sunt publice. Șeful nou al APP nu știe deocamdată ce de făcut cu acest concurs, deși sunt toate indicele că procesul a fost trucat. Cu colectivul revoltat al combinatului Franzeluța nimeni din autoritățile abilitate așa și nu comunică. Muncitorii de acolo sunt foarte aproape de a declara greva. Вот такое кино!”, a menționat fostul deputat.

Alexandru Slusari a spus că vrea să înțeleagă dacă guvernarea, având pachetul majoritar la SA „Franzeluța”, dorește și în continuare să privească acest proces periculos în calitate de spectator sau totuși are de gând să intervină prin comunicare cu oameni și investigarea acestui concurs foarte dubios.

Inapoi la arhiva noutaților