[ X ]
[ X ]
[ X ]
„UNIREA – ODIP” invită voluntarii să participe la colectarea celor 1 milion de semnături pentru Unire
22 Mai

Cea mai mare campanie de colectare a semnăturilor pentru Unirea Republicii Moldova cu România invită cei mai activi voluntari pentru a participa la scrierea istoriei, informează CURENTUL.

„Dacă ești activ, vrei să ieși din zona ta de confort și să ai parte de o experiență de neuitat alături de o echipă minunată, atunci locul tău este în „UNIREA – ODIP”!”, se menționează într-un comunicat de presă.

Alături de echipă vei avea ocazia:

– să înveți să fii un lider adevărat, organizând campania de colectare a semnăturilor pentru Unirea cu România la corturi sau în cadrul echipelor mobile;

– să lucrezi în echipă, colaborând cu tineri ambițioși și mentori de la care ai ce învăța;

– să ieși din zona ta de confort, comunicând zilnic cu oamenii și convingându-i că Unirea este unica soluție pentru Republica Moldova;

– să-ți dezvolți potențialul, aducând un impact pozitiv în societate.

„Devenind voluntar în cadrul campaniei „1 milion de semnături pentru Unire” ,vei avea anumite responsabilități, vei ieși din zona ta de confort și vei cunoaște succesul într-o comunitate care te va susține și te va încuraja.

Mai mult, cei mai activi voluntari vor beneficia de o vacanță gratuită la munte în România!

Completează formularul de aplicare până pe data de 15 iunie 2018 și fii parte a unei echipe tinere, de la care vei avea multe de învățat!”, se mai spune în comunicat.

Asociația „UNIREA – Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale  și a culturii românești.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților