[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un vicepreședinte al PD a lansat prima carte, după 8 ani de cercetări
12 Ianuarie

Vicepreședinta Partidului Democrat din Moldova (PDM), Violeta Ivanov, deputat, a lansat, recent, prima sa carte, intitulată – „Apele de suprafață în condiții aridizării climei Republicii Moldova”, informează CURENTUL.

„Am avut bucuria și onoarea să lansez prima mea carte – „Apele de suprafață în condițiile aridizării climei Republicii Moldova”. Volumul cuprinde cercetarea pe subiect timp de 8 ani de zile și a fost și tema lucrării mele de doctorat. Ritmul accelerat al schimbărilor climatice este un fenomen pe care nu îl putem ignora și, de aceea, am căutat să identific soluții concrete pentru regularizarea debitelor de apă. Utilizarea chibzuită a apelor de suprafață înseamnă să găsim metode prin care să fie reținute cantitățile excedente din perioadele ploioase, astfel încât ele să poată fi folosite în perioadele de secetă. Mai multe informații găsiți în paginile cărții care în curând va fi disponibilă în librarii. Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în acest proces”, a scris Ivanov, pe o rețea de socializare.

De menționat că, Violeta Ivanov a exercitat și funcția de Ministru al Ecologiei și Resurselor Naturale al Republicii Moldova, în perioada 2008 – 2009.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților