[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un turneu de tenis de masă va fi organizat duminică în Capitală. Detalii
19 Februarie

Ambasada Republicii Cehe în Republica Moldova informează căva avea loc o noua ediție a Turneului de tenis de masă pentru amatori, transmite CURENTUL.

Evenimentul va avea loc duminică, 23 februarie, și vor participa copiii din familiile social-vulnerabile, beneficiari ai serviciilor acordate de Centrul Don Bosco din Chişinău, din școli sau alte centre de plasament.

„În ediția curentă a turneului vor participa copii și tinerii născuți între anii 2002-2010, care vor fi divizați în 3 categorii, a câte 16 locuri în fiecare categorie”, menționează Ambasada.

Centrul Don Bosco face parte din Societatea Sfântului Francisc de Sales, congregaţie a Bisericii Catolice, care se dedică în totalitate tinerilor, în special celor săraci şi abandonaţi. Scopul activităţii Fundației este creşterea tinerei generații prin intermediul educaţiei.

Ediția din anul 2020 este organizată sub patronatul Ambasadelor: Cehiei, Italiei, Poloniei si Ungariei, care au decis să-și unească eforturile pentru a încuraja tânăra generație în urmarea modului sănătos de viață, dezvoltarea spiritului de inițiativă și respect reciproc.

Turneul de tenis de masa va fi organizat la Centrul Don Bosco din Moldova, amplasat pe str-la Muncești 9, in ziua de 23 februarie, începând cu ora 13.00.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților