[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un tânăr a încercat să ajungă în Ucraina fără control la frontiera de stat
21 Ianuarie

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1 a depistat în zona de responsabilitate un tânăr, care a încercat în mod fraudulos să ajungă în Ucraina. Deși acesta a declarat că este cetățean ucrainean, într-un final s-a aflat că de fapt este un locuitor al raionului Ștefan Vodă, transmite CURENTUL.

Astăzi, puțin trecut de miezul nopții, operatorul sistemului fix de supraveghere video a frontierei de stat a anunțat polițiștii de frontieră, aflați în apropiere de locul unde a fost observată o persoană. La aproximativ 500 metri de la linia frontierei de stat, mai exact pe traseul tranzit Odessa – Reni, a fost oprit cetățeanul care grăbit înainta spre Ucraina. Deoarece nu deținea nicun act de identitate și nici claritate în declarații nu a putut oferi, bărbatul a fost escortat la sediul Sectorului.

A fost legitimat un cetățean moldovean în vârstă de 32 de ani. Ilegalitatea și-a justificat-o prin prin faptul că dorea să-și vadă rudele din Ucraina, însă nu și-a permis pe cale legală, deoarece îi lipseau actele de călătorie.

Cazul este înregistrat la nivelul Direcției regionale EST și urmează a fi cercetat sub toate aspectele legale.

Inapoi la arhiva noutaților