[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un politolog, despre listele pe circumscripții: „Așteptările sunt mai mari decât potențialul real”
5 Ianuarie

Politologul Dionis Cenușa, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, s-a referit la listele pe circumscripții, informează CURENTUL.

„PDM – nume cunoscute si necunoscute, multi bani, publici si privati, in spate pentru a-i promova. Nimic nou, nimic iesit din comun. Circumscriptiile uninominale calculate strategic. PSRM – nume la fel cunoscute si mai putin, la fel cu bani in spate. Diferenta – acoperirea geopolítica serioasa – unicul partid care prieteneste cu insasi Vladimir Putin. Circumscriptia pe Europa de Est – in buzunar”, a precizat el.

În acelaști timp, politologul a vorbit și despre ați candidați. „Blocul ACUM – nume cunoscute si necunoscute. Neclara strategia pe circumscriptii, in special pe cele din diaspora. Multa inspiratie, putini bani. Asteptarile sunt mai mari decat potentialul real. Potentialul intelectual al diasporei neexplorat, desi s-ar fi putut. Restul candidatilor conteaza pentru impacarea realitatii cu pluralismul politic si posibil pentru calculele Democratilor, care vor sa guverneze in continuare”, a conchis el.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților