[ X ]
Un partid în proces de constituire – convins că va participa la alegerile din 2018
23 Septembrie

„În următoarele alegeri parlamentare din 2018, Partidul „Voința Poporului” (PPVP) va participa, ca și la orice altă formă de luptă politică”. Declarația a fost făcută de către membrul Grupului de Inițiativă a partidului, Ștefan Urâtu pentru reporterul CURENTUL.

Ștefan Urâtu spune că partidul are o reprezentativitate mare în raioanele din țară.

„Avem deja constituite 20 de organizații teritoriale în douăzeci de unități administrative de nivelul doi, în raioane, ceea ce ne-ar permite organizarea Congresului în cel mai apropiat timp, dar atâta timp cât partidul crește și poate asigura reprezentativitatea cât mai largă a teritoriilor avem obligația să oferim poporului asemenea oportunități. Așadar, cu siguranță vom participa la alegeri ca și la orice altă formă de luptă politică”, a spus Ștefan Urâtu.

Totuși, politicianul menționează că nu s-a decis în ce formă vor participa.

„La acest moment este prematur să ne expunem în privința formei în care PPVP va participa în alegerile Parlamentare, care urmează să aibă loc în 2018.Nu excludem nici posibilitatea de a participa la alegeri sub formă de boicot a acestora. Decizia în acest sens va fi luată de organul abilitat la momentul oportun, colegial și conform Statutului și situației. În orice caz noi vom veghea ca Voința Poporului să fie respectată atât la etapa de până la alegeri, cât și în procesul electoral și ulterior”, a precizat Ștefan Urâtu.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților