[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un liberal dezvăluie cine îi sunt contracandidații în circumscripția în care candidează!
5 Ianuarie

Liberalul Ilie Crețu a anunțat că a decis să candideze la funcția de deputat în Parlamentul RM, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ilie Crețu a scris că știe că în Circumscripția 31 candidează mai multe persoane cunoscute.

„Majoritatea din ei sunt fruntași ai partidelor din care fac parte, iar asta mă motivează și mai mult să concurez, căci niciunul din candidați nu este din acest sector, desigur, cu excepția mea! Eu sunt născut și crescut în acest sector, în care mă cunosc mulți oameni, aici am cei mai de nădejde prieteni, colegi și dragi vecini, iar în ultimii 10 ani în care am făcut politică, am fost responsabil exact de acest sector, unde am soluționat mai multe probleme ale cetățenilor, am realizat lucruri frumoase și sunt gată să le realizăm împreună și pe viitor, indiferent de scor! Concurenții electorali sunt:  Grigore Novac PSRM (deputat, fruntaș PSRM, din Sălcuța r-l Căușeni), Chiril Gaburici PDM (actual ministru, fost prim-ministru, om de afaceri, din Logănești r-l Hâncești), Liliana Nicolaescu-Onofrei ACUM (vice-președinte PAS, ex-viceministru al Educației, din Lozova r-l Strășeni), Kîrlig Mihai PPRM (fost pretor al sectorului Râșcani, din Orhei), Fiodor Ghelici (fost consilier al nepreședintelui Dodon, din Bălţata, r-l Criuleni), Cuznețov Iurie (Președinte Tineretul ȘOR) și Popa Alexandru (PCRM). Cred că această circumscripție devine una fierbinte, iar eu sunt gata să reprezint alegătorul unionist-românesc, cel de orientare europeană, dar și mulți mulți vorbitori de limbă rusă care mă cunosc personal și mă susțin, necătând că sunt un unionist adevărat!”, a scris liberalul.

Totodată, el a venit cu un apel către Liliana Nicolaescu-Onofrei de la blocul „ACUM”.

„În timpul campaniei electorale, voluntarii PL vor efectua și sondaje în cadrul circumscriptiei 31, ca să aflăm preferințele alegatorilor pentru candidatii de dreapta, iar dvs vă recomand să efectuați propriile sondaje sau să le facem împreună! Sper să avem un candidat unic pentru circumscripția 31”, a scris liberalul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților