[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un individ din Bălţi, reţinut în flagrant de Poliţia Capitalei. Iată ce riscă făptașul!
7 Februarie

Un tânăr de origine din municipiul Bălţi, în vârstă de 25 ani, a fost reţinut astăzi dimineaţă de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, informează CURENTUL.

Astfel în jurul orei 05.30, după ce a furat mai multe secţiuni de gard din metal de pe nişte parcele din adiacentul unui bloc de locuit din sectorul Botanica.

Acesta a fost surprins în momentul când târâia un cărucior, încărcat cu secţiuni de gard din metal. Potrivit primelor constatări, individul le-ar fi furat cu scopul de a le vinde ulterior la punctele de colectare a fierului.

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului, pentru documentarea şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Totodată poliţiştii au stabilit că suspectul anterior a fost judecat pentru trafic ilicit de droguri. În prezent el este cercetat penal pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 13 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia Capitalei a sporit activităţile profilactice pe timp de noapte şi solicită cetăţenilor să informeze imediat serviciul 902, atunci când au sesizat ilegalităţi.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților