[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un Hackathon care susține economia circulară va avea loc în perioada 12-14 aprilie
18 Martie

GreenTech Hackathon va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 și va dura 48 de ore – timp în care participanții vor vei lucra mult în echipă, vor beneficia de expertiza specialiștilor și vor identifica soluții pentru provocările economiei circulare.

Green City Lab Moldova și Yep!Moldova,cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, anunță organizarea unui hackathon care va oferi întreprinderilor mici și mijlocii  soluții inovatoare și durabile pentru ca acestea să devină mai sustenabile.

Formularul pentru înregistrare este disponibil aici: https://t.ly/A4HKK

GreenTech Hackathon este o inițiativă de suport antreprenorial, care ajută IMM să dezvolte soluții inovatoare și durabile pentru ca afacerea să devină mai sustenabilă.

La hackathon se pot înscrie toți cei pasionați de sustenabilitate și interesați de antreprenoriat, management, software, hardware, marketing, comunicare, design și inovație verde. Sunt eligibili pentru participare studenți, ingineri, dezvoltatori, marketeri, designeri, recrutori fie cei care au afacere mică sau mijlocie. Evenimentul este pentru toți cei care vor să se alinieze cerințelor pieței europene, cu accent pe exportatorii din sectoare precum: ambalaje, raportare indicatori de mediu, trasabilitate produse, amprentă de carbon și schimbare climatică.

Obiectivul evenimentului este să adune oameni care vor să facă o schimbare prin accelerarea tranziției IMM-urilor către un model de afacere verde, sustenabilă și circulară, conform standardelor Uniunii Europene.

Participanții vor dezvolta, alături de mentorii și experții hackathon-ului, soluții inovatoare pentru afaceri sustenabile. Cele mai bune soluții vor fi premiate în cadrul sesiunii de Pitch, organizate la finalul evenimentului. Ulterior, echipele câștigătoare vor fi ghidate și susținute pentru a pune în practică soluțiile lor.

Hackathonul Economia Circulară este implementat/organizat de AO Green City Lab Moldova și Yep!Moldova cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului finanțat de USAID, Suedia și UK.

 

Inapoi la arhiva noutaților