[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup de primari din raionul Cantemir au aderat la PPEM
21 Septembrie

Un grup de primari din raionul Cantemir au decis să adere la Partidul Popular European din Moldova (PPEM) și și-au manifestat susținerea față de înaintarea candidaturii lui Iurie Leancă la funcția de Președinte a Republicii Moldova, transmite CURENTUL.

„Ne înscriem în PPEM cu încredere. Iurie Leancă și echipa sa au fost cei care au reușit să obțină regimul liberalizarea vizelor și semnarea Acordului de Asociere cu UE. Tot ei vor fi și cei care vor reuși să termine parcursul integrării europene și vor transforma Moldova într-un stat prosper”, se arată într-o declarație semnată de primarii, care au decis să părăsească rândurile PLDM-ului.

Totodată, primarii din Cantemir s-au arătat convinși că Iurie Leancă este unicul candidat real care poate să-l învingă în cursa electorală pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, deoarece viitorul Republicii Moldova poate fi asigurat de un președinte cu orientări proeuropene.

„Am făcut acest gest pentru copiii noștri, pentru oamenii din localitățile pe care le administrăm, ne dorim o Moldovă orientată spre Vest, cu salarii și pensii decente, în care justiția să fie independentă și corupția aspru pedepsită”, au conchis primarii.

Reamintim că, pe data de 16 septembrie curent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat oficial candidatura lui Iurie Leancă în cursa pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților