[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup criminal organizat, care se ocupa cu circulația ilegală a drogurilor în sudul țării – destructurat
12 Aprilie

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Oficiul Sud, în comun cu ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații al MAI (Combaterea Criminalității Organizate), au descoperit și destructurat un grup criminal organizat, care se ocupa cu circulația ilegală ale drogurilor în scop de înstrăinare în Sudul Republicii Moldova, transmite CURENTUL.

Au fost petrecute patru percheziții în domiciliile persoanelor bănuite, în urma cărora au fost descoperite și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, în special marijuana. Totodată, au fost depistate și ridicate mijloace de comunicare și o unitate de transport, folosite la comiterea crimelor.

De asemenea, au fost stabiliți și reținuți doi membrii a grupării criminale, în privința cărora urmează a fi stabilită măsura preventivă.

Gruparea criminală a fost documentată timp de aproximativ 3 luni, iar la moment de către procurorii Oficiului Sud al PCCOCS și ofițerii de investigații ai INI, se întreprind măsuri pentru stabilirea a tuturor persoanelor care fac parte din această grupare criminală.

Pentru acțiunile comise, bănuiții riscă pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților