[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un deputat solicită convocarea ședinței Parlamentului. Iată cum explică motivul
26 Martie

Deputatul fracțiunii Platforma „Demnitate și Adevăr”, Vasile Năstase, afirmă că este nevoie de o urgentă convocare a ședinței Parlamentului, transmite CURENTUL.

Deputatul, într-o postare pe o rețea de socializare, informează că Platforma „DA” a început deja demersurile procedurale în vederea convocării cât mai urgente a ședinței de plen pentru a dezbate adevăratele probleme cu care se confruntă cetățenii, venind și cu un pachet anticriză oportun și eficient.

„Urgent avem nevoie de convocarea ședinței parlamentului! Guvernul și comisia sa a compromis iremediabil valorile democrației, instituind cenzura, acordând competențe dubioase unui CA sărit de pe fix. Scoaterea blindatelor dotate cu mitraliere în stradă denotă o dată în plus amatorismul și pierderea totală a controlului din partea așa-zisei guvernări tehnocrate”, scrie Vasile Năstase.

Vasile Năstase afirmă că măsurile adoptate au abandonat cetățenii, businessul mic și mijlociu, iar personalul medical luptă fără echipamente și strictul necesar.

„În loc să găsească resurse financiare și materiale, în loc să apeleze la specialiști și să aplice cele mai bune practici internaționale, ortacii lui Dodon seamănă haos și panică, practică populismul deșănțat și mint populația despre situația reală epidemiologică din satele și orașele noastre!”, scrie Vasile Năstase.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților