[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un consilier al Premierului Filip pleacă din funcție. E și lider de partid!
30 Martie

La două luni după ce au fost înlocuiți șapte miniștri, Guvernul Filip suportă o nouă schimbare de cadre. Din surse demne de încredere, CURENTUL.MD a aflat că liderul Partidului Acțiunea Democrată (PAD), Mihai Godea, își va înceta activitatea de consilier principal de stat în politici de securitate.

Solicitat, Mihai Godea și-a motivat plecarea prin implicarea într-o chestiune de afacere privată. „Plec pentru un contract peste hotare. Este o chestie privată, nu ține nici de politică, nici de altă sferă. Nu are nici o tangență cu Republica Moldova”, a declarat Godea.

Întrebat dacă intenționează să abandoneze politica, Mihai Godea a dat un răspuns echivoc: „Mai vedem. Deocamdată conduc un partid, chiar azi avem ședința biroului”.

Totodată, liderului PAD susține că plecarea sa din funcția de consilier de stat nu are tangențe cu alegerile locale anticipate din Chișinău și nici cu cele parlamentare de la finele acestui an.

Precizăm că, Mihai Godea a deținut funcția de consilier principal de stat în Cabinetul Premierului de la începutul anului 2016 până în prezent.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților