[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat a împușcat într-un adolescent
17 Decembrie

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru tentativă de omor, transmite CURENTUL.

În dimineața de 17 decembrie, ora 04:10, Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe o stradă din sec. Botanica, se aud împușcături. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei polițiștii au stabilit că unui adolescent în vârstă de 17 ani i-a fost aplicătă o plagă prin împușcătură, acesta fiind preluat imediat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În acest context de către ofițerii de investigație și urmărire penală a fost reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, iar arma din care a fost efectuată împușcătura s-a dovedit a fi deținută legal și a fost ridicată de către forțele de ordine.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților