[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un angajat al Ocolului Silvic din Soroca, reținut de CNA pentru trafic de influență
29 Ianuarie

Ofițerii CNA au reținut astăzi un angajat al Ocolului Silvic din Soroca, într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis să favorizeze un candidat la obținerea permisului de conducere prin influențarea membrilor comisii de examene.

În fapt, bănuitul ar fi pretins și primit 500 de euro de la un bărbat în schimbul determinării unor angajați din cadrul Secției de Înmatriculare Transport și Calificare a Conducătorilor Auto din mun. Soroca să favorizeze susținerea cu succes a probei practice de către candidat, iar ulterior să-i fie eliberat permisul de conducere auto pentru categoria ”B”.

Astăzi, ofițerii CNA și procurorii din cadrul Procuraturii mun. Bălți au desfășurat percheziții în automobilul și domiciliul bănuitului, iar în urma acțiunilor de urmărire penală acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Cazul este cercetat în continuare, sub conducerea procesuală a procurorilor, pentru stabilirea întregului cerc de suspecți.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Inapoi la arhiva noutaților