[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ultima întrevedere a Președintelui Dodon cu Ambasadorul Muntenegrului
21 Septembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere „de rămas bun” cu Ambasadorul non-rezident al Muntenegrului în Republica Moldova, Milan Begović, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că, în anul curent, celebrăm a 10-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice între RM şi Muntenegru, perioadă în care a avut loc o dinamizare pozitivă a raporturilor de cooperare.

„Apreciez înalt contribuţia personală a ambasadorului, care a adus-o pe parcursul exercitării mandatului său, în special, inaugurarea Consulatului Onorific al Muntenegrului în RM, (deschis la 4 aprilie 2017), care are un rol determinant în dinamizarea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale în diferite domenii de interes comun. Am pledat pentru intensificarea dialogului politico-diplomatic între RM şi Muntenegru, pentru valorificarea potențialului turistic şi pentru dinamizarea contactelor la nivel înalt, care vor amplifica cooperarea existentă între statele noastre și creşterea volumului schimburilor comerciale”, a precizat Dodon.

Președintele și-a exprimat încrederea că, odată cu numirea noului Ambasador, dinamica pozitivă a relațiilor de colaborare va continua.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților