[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tudor Deliu: „PLDM nu și-a permis și nu-și va permite, eu personal în alegeri nu voi încerca să denigrez candidații”
9 Septembrie

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la alegerile prezidențiale, Tudor Deliu, afirmă că nu va veni cu insinuări asupra unui candidat sau altul în campanie, așa cum se întâmplă de obicei, transmite CURENTUL. 

Tudor Deliu spune, în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, că niciodată el sau formațiunea nu a denigrat nici un candidat.

„Eu personal și partidul niciodată nu vom veni cu insinuări asupra unui sau altui candidat. Am făcut acest lucru începând din 2009 la toate întâlnirile cu alegătorii, niciodată nu am încercat să denigrez candidatul. Noi am încercat, și eu personal voi face asta în continuare, să spunem ceea ce dorim noi să facem. Eu tot timpul mă conduc de o zicală: suflând în lumânarea altcuiva, n-o faci pe a ta să lumineze mai bine. De aceea, Partidul Liberal Democrat nu și-a permis și nu-și va permite, eu personal în alegeri nu voi încerca să denigrez candidații, indiferent de la ce partide vor fi. Eu voi veni cu argumente, voi veni cu îndemnuri ca să conving alegătorul să voteze reprezentantul Partidului Liberal Democrat”, a spus Tudor Deliu.

Cristina Parfeni 

Inapoi la arhiva noutaților