[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tudor Deliu: „Nu cred eu atât de ușor să cedeze socialiștii Guvernul și multe altele”
28 Iunie

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, ex-deputat, are semne de întrebare în privința parteneriatului dintre socialiști și Blocul ACUM, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Tudor Deliu menționează că există un subtext ascuns al negocierilor celor două formațiuni.

„Mi-aș dori ca acest parteneriat să fie pe o durată mai lungă, fiindcă schimbarea deasă a puterii nu este în beneficiul cetățeanului, în primul rând, dar eu aici am foarte multe semne de întrebare. Mie mi se pare că foarte multe nu s-au spus publicului larg în procesul de negociere a acestui parteneriat. Nu cred eu atât de ușor să cedeze socialiștii, cu 35 de mandate, să cedeze și Guvernul, și multe altele. Aici este un subtext ascuns pe care noi nu-l cunoaștem, dar cred că în curând va ieși la iveală, va ieși acest lucru”, a spus Tudor Deliu.

Fostul deputat mai menționează că „socialiștii au jucat bine, cedând niște funcții foarte importante în stat – mă refer la Guvern – și care nu-i exclus că într-o perioadă nu prea îndepărtată o să se întoarcă la 180 de grade și atunci au să se întâmple niște lucruri pe care nu vreau aici să le spun…”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților