[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trei ambasadori noi – acreditați în RM
18 Octombrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc astăzi, la Reședința de Stat, a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați: E.S. Sándor Szabó, Ambasador al Ungariei; E.S. Bartłomiej Zdaniuk, Ambasador al Republicii Polone; E.S. Natasha Meli Daudey, Ambasador al Republicii Malta cu reședința la Varșovia, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că, în cursul discuțiilor, a urat fiecărui diplomat succes în exercitarea mandatului în ţara noastră.

„Am menționat că pledez pentru un dialog politic activ între Republica Moldova şi țările pe care le reprezintă, aprofundarea relațiilor pe dimensiunea economică, sporirea proiectelor investiționale, efectuarea unor vizite la nivel înalt, precum şi pentru menținerea unui schimb eficient de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relațiilor bilaterale. Mi-am exprimat speranța că acreditarea noilor ambasadori în Republica Moldova va dinamiza dialogul bilateral dintre ţările noastre și va impulsiona valorificarea potențialului de cooperare existent în toate domeniile de interes comun”, a scris Dodon.

3

2

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților