[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trans Oil Group organizează, într-un liceu din Capitală, un turneu de șah
21 Noiembrie

Compania „Trans Oil Group” v-a desfășura un turnir de șah printre juniori, transmite CURENTUL.

Pentru Cupa la șah vor lupta juniorii din cadrul liceului „Kiril și Metodii” din Capitală, la 7-8 decembrie curent.

Să-i salute pe tinerii iubitori de șah vor veni câștigătorul medaliei de aur al Campionatului European, Ivan Șnițkoi, câștigătoarea medaliei de argint, Valentina Verbina și câștigătorul medaliei de argint, Dragoș Cereș.

În cadrul campionatului vor participa 150 de tineri, care vor fi împărțiți în 3 grupe conform vârstei.

„Pentru orice companie este o onoare de a investi în viitorul țării, mai ales când este vorba despre sănătatea fizică și intelectuală a viitoarei generații. Personal, în timpul liber joc șah, acest lucru îmi permite concomitent să mă relaxez și să mă concentrez. Business-ul este de felul său tot un turnir de șah. Din acest an, compania „Trans Oil Group” va desfășura regulat asemenea evenimente. Sperăm că concursul va deveni unul internațional”, a menționat directorul companiei „Trans Oil Group”, Vaja Jhashi.

„Suntem foarte bucuroși că inițiativa dezvoltării șahului în R. Moldova o au asemenea companii ca „Trans Oil Group” și suntem convinși că acest turnir va duce la popularizarea acestui tip de sport în țară”, a spus Eugenia Guțu, directorul liceului.

„Vrem să organizăm asemenea turnire anual. Șahul devine tot mai popular, avem mulți doritori care vor să învețe să joace și tot mai mulți copii vor să participe la diverse competiții”, a spus secretarul Federației de Șah din R. Moldova, Valeriu Coadă.

Câștigătorii vor primi premii comemorative, dar și premii bănești.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților