[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Trans-Oil” dezminte informația despre legăturile comerciale cu cel mai mare producător de produse de panificație din Moldova și despre operațiunile de import-export
3 Aprilie
Administrația Holdingului „Trans-Oil” a declarat că informația difuzată prin intermediul Facebook de către reprezentantul unei formațiuni politice despre legăturile comerciale cu cel mai mare producător de produse de panificație din Moldova și despre operațiunile de import-export ale holdingului este o invenție, informează CURENTUL. 
„Cu toată responsabilitatea declarăm că holdingul niciodată nu a avut relații comerciale cu acest agent economic. Respectiv, informația despre operațiunile de import-export, la care face trimitere reprezentantul formațiunii politice, reprezintă nimic altceva decât o invenție”, au spus reprezentanții grupului „Trans-Oil”, pentru portalul nostru.
Potrivit declarațiilor făcute, acesta este deja al doilea caz timp de o săptămână când holdingul devine ținta unor atacuri din partea partidelor politice, și astfel au venit cu un apel către politicieni să înceteze tentativele de a atrage „Trans-Oil” în jocuri care nu au nimic în comun cu activitatea acestuia.
„Înțelegem tentația politicienilor de a acumula capital politic, având în vedere posibiltatea alegerilor parlamentare anticipate, dar nu vom permite atragerea holdingului în jocuri politice”, a mai declarat administrația grupului „Trans-Oil”.
Cristina Pendea 
Inapoi la arhiva noutaților