[ X ]
[ X ]
[ X ]
Traficul rutier pe o stradă din Capitală va fi parțial suspendat, în perioada 14-18 iulie
14 Iulie

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 14-18 iulie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Tighina și Vasile Alecsandri.

Măsura a fost luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

Astfel, pe perioada efectuării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de canalizare și apeduct din str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre străzile Tighina și Vasile Alecsandri, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
  • Microbuzele de pe rutele nr. 103, 171, 174, vor circula de pe str. Ismail pe str. Mitropolit Varlaam, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.
  • Microbuzele de pe rutele nr. 130, 134, 162, vor circula de pe str. Bulgară pe str. Cojocarilor, str. Titu Maiorescu, str. Alexandru Hîjdeu, str. Vasile Alecsandri și in continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și își cer scuze pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Inapoi la arhiva noutaților