[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou
14 Septembrie

Cea de-a patra ediție a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, organizată anual cu prilejul Hramului or. Chișinău, revine într-un format nou și cu mai multe premii speciale puse în joc, transmite CURENTUL.

În premieră, în acest an vor fi înscriși automat în tombolă toți proprietarii de apartamente/locuințe conectate la sistemul centralizat de termoficare, care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică și au reușit să își achite integral factura până pe 30 septembrie curent.

Despre aceste modificări a anunțat directorul general al Termoelectrica S.A., într-o conferință de presă.

„Chiar dacă situația epidemiologică ne-a adus multe provocări, noi am decis să rămânem alături de consumatorii noștri și să continuăm organizarea Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, dar în condiții diferite, pentru a proteja sănătatea consumatorilor, publicului și echipei de organizare”, a declarat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

În total vor fi oferite 10 abonamente a câte o lună de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie.

Totodată, pentru a respecta restricțiile impuse de autorități privind prevenirea infecției cu virusul COVID-19, extragerea câștigătorilor va avea loc fără public, doar în prezența reprezentaților mass-media și a Comisiei de organizare și validare a rezultatelor Tombolei, compusă din reprezentați inclusiv din afara întreprinderii.

Extragerea câștigătorilor va putea fi urmărită online, miercuri, 14 octombrie, începând cu ora 11:00. Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a întreprinderii Termoelectrica și pe portalul www.privesc.eu.

Ulterior, câștigătorii tombolei vor fi apelați și invitați la sediul Termoelectrica pentru a-și ridica certificatele conform premiilor obținute.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților