[ X ]
[ X ]
[ X ]
Toate detaliile legate de alegerile locale generale pot fi găsite pe acest site!
10 Octombrie

Asociația pentru Democrație Participativă „ADEPT” lansează, astăzi, pe site-ul www.alegeri.md conținutul dedicat alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019, transmite CURENTUL.

Potrivit directorului executiv al Asociației, Igor Boțan, pe site, la compartimentul „Alegeri locale generale 2019” se găsesc toate informațiile detaliate despre acest scrutin.

„Aveți titlu de informații despre aceste alegeri. Aveți un sumar care explică situația per ansamblu și anume că avem alegeri în 35 circumscripții electorale. Apoi este un compartiment care se referă la cadrul juridic ce ține de legislația electorală. Un alt compartiment este campania electorală și concurenții electorali, care conține informații despre circumscripțiile electorale, cine candidează la funcția de primar și consilieri, de asemenea, fluxul mijloacelor bănești ale partidelor.

Pentru noi a fost important să arătăm care sunt percepțiile cetățenilor referitor la compartimentul și activitatea concurenților, a partidelor cu datele din sondaje”, a spus Igor Boțan.

Totodată, pe alegeri.md se pot vizualiza și informații detaliate despre municipiul Chișinău, dar și un comportament dedicat primarului general interimar al Chișinăului.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților