[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tinerii PPEM au organizat un flashmob pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă
13 Septembrie

Tineretul Partidului Popular European din Moldova (TPPEM) a organizat un flashmob în fața Primăriei capitalei pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar general, transmite CURENTUL.

Consilierul Municipal, Ruslan Codreanu, a declarat că acest flashmob se organizează pentru a cere demisia Primarului General și a invitat toți cetățenii Chișinăului să se alăture.

„Noi, consilierii fracțiunii Partidului Popular European din Moldova, vom merge astăzi la 10.00 să-i spunem lui Chirtoacă: „Jos Chirotacă”, „Jos Corupția”, „Ne-am săturat de indiferență și de hoție”. Am inițiat referendumul în aprilie pentru demiterea lui Chirtoacă pentru hoție, corupție și indiferență față de chișinăuieni. Azi vom intra în sala de ședință să votăm inițierea referendumului. Invităm toți chișinăuienii să vină în fața Primăriei, pe toți acei care s-au săturat de indiferență, de construcții ilegale, de gheretele din parcuri, de drumuri distruse, să vină să ceară demisia acestuia. E timpul ca Dorin să plece, a obosit, nu-l duce capul, nu știe”, a spus Ruslan Codreanu.

Participanții la protest au scandat „Jos Chirtoacă!”, „Chirtoacă pleacă!”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților