[ X ]
[ X ]
[ X ]
Țîcu: Am luat act de declarația lui Andrei Năstase. Din acest moment s-a angajat în fața cetățenilor acestei urbe cu acest legământ
1 Noiembrie

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) în primul tur al alegerilor locale la șefia municipiului Chișinău, Octavian Țîcu, în cadrul unei conferințe de presă, și-a anunțat susținerea pentru candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase – în turul II, informează CURENTUL.

„Am luat act de declarația de aseară a lui Andrei Năstase că nu va face o alianță politică cu Partidul Socialiștilor și va susține ideea unei majorități îndreptate spre interesele chișinăuienilor. Din acest moment, Andrei Năstase s-a angajat în fața cetățenilor acestei urbe cu acest legământ. Prin urmare, îmi declar susținerea personală și a PUN pentru Andrei Năstase și îndemn locuitorii Chișinăului, cele 5% de caracter și demnitate, să voteze, duminică, candidatura Blocului ACUM la Primăria orașului Chișinău”, a comunicat Țîcu.

În același timp, el a declarat: „Este un ultim compromis în alegerea răului celui mai mic pe care-l cer, pentru că de azi înainte vă voi prezenta plenar interesele politice alături de PUN”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților