[ X ]
[ X ]
[ X ]
Termoelectrica face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea debitului și a temperaturii în blocurile locative
22 Martie

„TERMOELECTRICA” S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea debitului și a temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea  unui supraconsum de energie termică.

Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate ale aerului exterior.

Menționăm că valoarea temperaturii prestabilite a agentului termic în conducta tur este dictată și de necesitatea asigurării parametrilor de calitate a apei calde menajere și anume a temperaturii.

Reiterăm că Termoelectrica oferă sprijin consultativ Gestionarului blocului în reglarea și ajustarea consumului de energie termică.

Pentru a beneficia de acest sprijin, Vă rugăm să utilizați următoarele canale de comunicare:

Secția Rețele Termice Ciocana – 022 335 132

Secția Rețele Termice Centru –  022 274 098

Secția Rețele Termice Râșcani –  022 442 365

Secția Rețele Termice Botanica – 022 779 411

Secția Rețele Termice Buiucani – 022 751 529

Menționăm faptul că entitatea asigură  furnizarea calitativă a energiei termice până la branșamentul clădirii (punctul de conectare), iar sistemul  ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorul/gestionarului fondului locativ.

Termoelectrica își reafirmă angajamentul de a furniza energie termică de calitate și își exprimă recunoștința față de colaborarea și înțelegerea locatarilor și administratorilor de bloc.

Inapoi la arhiva noutaților