[ X ]
[ X ]
[ X ]
Termoelectrica a demarat pregătirile pentru un nou sezon de încălzire
11 Mai

“Termoeletrica” S.A. a început lucrările de pregătire pentru sezonul de încălzire 2023-2024, asigurând eficiența și siguranța rețelelor termice, informează CURENTUL.

Astfel, entitatea efectuează ample lucrări de întreținere și testare pentru asigurarea funcționării optime a rețelelor de furnizare a agentului termic. Aceste lucrări vor fi desfășurate în toate sectoarele mun. Chișinău și presupun atât testul cu presiune a tronsoanelor de conducte termice primare, cât și reparații esențiale ale utilajului termic.

Pe perioada acestor activități, prepararea apei calde menajere va fi temporar sistată, în blocurile locative din zonele respective, pe o perioadă de la 48 până la 96 ore.

Consumatorii vor fi informați despre deconectări prin intermediul anunțurilor plasate în scara blocului locativ, dar și prin intermediul paginii web.

Termoelectrica va efectua peste 120 de teste de presiune la diverse tronsoane de conducte termice, având scopul de a identifica eventualele defecțiuni sau scurgeri. Aceste teste sunt esențiale pentru a asigura integritatea rețelelor termice, cât și pentru a preveni deconectarea serviciilor de termoficare în perioada rece a anului.

De asemenea, utilajul termic este supus unor reparații și întreținere pentru a asigura funcționarea sa optimă.

Lucrările planificate sunt parte a angajamentului continuu al entității de a menține și îmbunătăți infrastructura termică pentru a asigura confortul și siguranța consumatorilor în sezonul rece.

În timpul desfășurării lucrărilor, echipa Termoelectrica face tot posibilul pentru a minimiza disconfortul creat consumatorilor și își concentrează eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

Termoelectrica își exprimă recunoștința față de înțelegerea consumatorilor pe durata acestor lucrări planificate.

Inapoi la arhiva noutaților