[ X ]
[ X ]
[ X ]
Te căsătorești în 2023? Iată locația unde poți face cea mai reușită nuntă!
23 Ianuarie

Visați la  nuntă tradițională moldovenească sau la una modernă?  Cu peste 200 de invitați sau 50?  În inima pădurii, la aer curat, într-un decor de poveste?  Cu bucate alese, deservire profesionistă și amintiri de neuitat? Noi am găsit locația ideală  – Complexul Ciocârlia – www.ciocarlia.md !

Aflat la doar 1 km distanță de Chișinău, într-un cadru natural deosebit,  Complexul Ciocârlia este locația, unde visul de a avea o sărbătoare frumoasă devine realitate. Aici, de peste 10 ani,  se creează evenimente memorabile, asezonate cu eleganță și bun gust.

Săli de banchete cu 50-250 locuri

2 3 4 6 7 8

Complexul Ciocârlia deține 3 săli de banchete, cu capacitate maximă de până la 250 de invitați. Sălile  sunt amenajate diferit, având la bază o linie clasică cu elemente moderne de design minimalist. Practic, fiecare dintre acestea are propria poveste…Astfel că, orice idee, concept de nuntă la care visați poate fi realizat.

Înregistrare în aer liber

9 10 11 12

Începând cu anul 2023, la Complexul Ciocârlia a fost special amenajat în locație în aer liber, complexul oferă mirilor posibilitatea de a desfășura înregistrarea căsătoriei în aer liber, fiind amenajat un podium special, unde tinerii își spun „DA”, în fața celor mai dragi persoane, exact ca-n filmele romantice! Iar peisajele încântătoare din jur generează fundalul perfect pentru poze și video. Indiferent de amploarea evenimentului, veți beneficia la maxim de servicii personalizate și de întreaga dedicație a echipei Ciocârlia, pentru a vă bucura din plin de sărbătoarea dumneavoastră.

Bucate alese. Surpriză de la Bucătarul-șef

13 14 15 16

Nunta  va  fi cu adevărat reușită  dacă bucatele de la masa de sărbătoare vor fi savuroase și apetisante. La Ciocârlia și la acest aspect puteți sta fără grijă. Experiența de peste un deceniu garantează  că și ce-i  mai gurmanzi oaspeți vor fi mulțumiți de bucatele servite:  răcituri, sarmale, pește umplut, cordon bleu sau somon copt, sunt doar câteva din deliciile cu care se vor delecta oaspeții. Mai mult, Bucătarul-șef va pregăti  și o surpriză culinară, care va da și mai multă  amploare evenimentului.

Olesea Purici, administrator Ciocârlia: An de an, complexul Ciocarlia a crescut, s-a dezvoltat, astfel că acum putem spune cu fermitate că,  suntem locația unde amintirile vor fi de neuitat!  Sălile noastre  pentru banchete sunt decórate diferit, în același timp cu bun gust și mult eleganță. Mai mult, pentru că nunțile în aer liber  sunt din ce în ce mai solicitate, începând cu 2023,   oferim mirilor oportunitatea de ași oficia căsătoria în fața celor dragi, într-un cadru natural deosebit! Nu ezitați să ne contactați și  rezervați data pentru nunta visurilor Dvs.! Anul 2023 este un an minunat pentru a forma o familia, iar noi, echipa Ciocârlia, vă  vom fi alături în organizarea unui eveniment absolut fabulos,  care să marcheze cel mai important pas din viața Dvs.!

De altfel, cei care vor rezerva data nunții în lunile ianuarie-februarie, vor primi din partea complexului Candy-barul cadou!

Spune „DA”  la Ciocarlia!

Pentru detalii și rezervări:

+373 79500003

Ciocarlia.md

Facebook

Inapoi la arhiva noutaților