[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tatăl ei i-a dat un sfat prețios! Victoria Lungu: Era prima dată când mi-am făcut griji de părerea oamenilor din jur
21 August

Victoria Lungu, interpretă, nu duce cont de părerea oamenilor, pentru că fiecare îşi trăieşte viaţa aşa cum simte mai bine, informează CURENTUL.

“”Nu trăieşti cu lumea și nu trăiește lumea în locul tău…” – mi-a spus tata, când mi-am făcut griji pentru prima dată de părerea oamenilor din jur” – spune Victoria, pe Facebook.

Artista susţine că, oamenii din jur sunt doar nişte spectatori, iar părerea lor nu are importanţă, şi că fiecare om îşi are durerile şi greşelile sale. „Ei asistă la spectacolul vieţii tale şi nu are nicio importanţă dacă le place sau nu cum îţi trăieşti viaţa. Ai tot dreptul să faci alegeri după bunul plac, cât timp trăieşti după principii morale sănătoase. Dar părerea oamenilor nu este importantă. Fiindcă nu ceilalţi trăiesc în locul tău, nu ei îşi vor asuma responsabilităţile deciziilor tale şi nu ei vor plăti pentru greşelile tale. Nu ceilalţi se vor bucura de reuşitele tale şi nu ei vor suferi în locul tău. Nu ei îți vor purta durerile și nu ei îți vor plânge dezamăgirile și neputințele. Nu ei trăiesc în locul tău, aşa cum, la sfârşit, nu ei vor muri în locul tău” – mărturiseşte ea.

„Oamenii pot aproba sau dezaproba felul în care îţi trăieşti viaţa… însă nu uita că ei sunt doar niște simpli spectatori… fiindcă viața ta, cu bune și cu rele, cu bucurii și cu dureri, o vei trăi doar tu, nu alții” – a conchis interpreta.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților