[ X ]
[ X ]
[ X ]
Târgul Bunicilor va avea loc în premieră în Moldova. Detalii!
27 Septembrie

În prima zi de sâmbătă a lunii octombrie, în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova, se va desfășura în premieră un târg pentru Bunici, transmite CURENTUL.

Evenimentul este organizat în legătură cu Ziua internațională a oamenilor în etate.

Contactată de reporterul nostru, Doina Ababei a spus că organizarea Târgului pentru Bunici are drept scop valorificarea muncii celor vârstnici.

„Târgul Bunicilor va avea loc la piața EcoLocal, bd. Stefan cel Mare, 202. Bunicii vor avea posibilitatea de a comercializa produse crescute sau procesate de ei, în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova. Participarea în cadrul Târgului pentru bunici este gratuită, iar pentru a participa aceștia trebuie să îndeplinească următoarele condiții: bunicii-participanți trebuie fie pensionați, bunicii participanți trebuie să fie însoțiți de cel puțin un nepot/nepoțică, fiecare bunic-participant va trebui să poarte un șorț de bucătărie și să aibă propria față de masă, iar pentru servirea produselor, vor folosi mănuși,clește sau lopățele de bucătărie”, a spus Doina Ababei.

La Târgul Bunicilor vor putea fi comercializate următoarele produse ecologice: copturi de casă, fără cremă (chec, biscuiți, brioșe, covrigei, tarte cu legume (feliate), bruschete, crackeri, confecții hand-made, pentru bucătărie sau cumpărături, legume sau verdeață din grădină, pomușoare și fructe proaspete din grădină, fructe uscate, nuci și semințe comestibile, miere, legume proaspete, la borcan sau murate.

Târgul va avea loc sâmbătă, pe 5 octombrie, în parcarea centrului de afaceri Kentford, cu începere de la ora 10.00. Doritorii de a participa sunt rugați să completeze formularul de participare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRyWwJm1rYYejmpzev6JJh4u17cHCtxAK8OHMMPJICtJKXzQ/viewform.

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților