[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tânăr de 29 de ani, reținut de Polițiștii sectorului Buiucani pentru omor
23 Decembrie

Un tânăr de 29 de ani, a fost reținut de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani în comun cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de omorul vecinului său, transmite CURENTUL.

Inspectoratul sec. Buiucani a fost sesizat în după-amiaza zilei de 18 decembrie, de către o femeie comunicând că într-un apartament a depistat cadavrul unui bărbat. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la locul faptei. Polițiștii au stabilit că apelul l-a efectuat o prietenă de-a victimei, care venind în ospeție a depistat cadavrul bărbatului în vârstă de 35 de ani. La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea gâtului au fost depistate plăgi înțepat-tăiate, care au dus la decesul victimei.

Ca rezultat al investigațiilor și acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi vecinul victimei, anterior judecat pentru jaf și violență în familie. Suspectul venind în ospeție urmare a consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict care dus la comiterea unei infracțiuni.

Suspectul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților