[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sute de fete își doresc devină Miss Tourism Beauty 2020 în Republica Moldova! Pentru prima dată…
3 Noiembrie

În cadrul concursului Miss Tourism Beauty 2020, în acest an, pentru prima dată, pregătirea de marea finală, va putea fi urmărită în format Reality Show. De altfel, recent, a fost dat startul competiției de frumusețe, organizatorul fiind Liga Națională a Tineretului, transmite CURENTUL.

În urma preselecției desfășurate, din 400 de tinere cu vârsta cuprinsă între 16 și 28 de ani au fost selectate 70 de fete.

A doua etapă a castingului s-a petrecut online la radio Diaspora FM, însă doar 23 de concurente le-au fost pe plac radio ascultătorilor și juriului.

Pe întreaga perioadă de pregătire pentru marea finală a concursului, tinerele vor avea mai multe cursuri de modelling, vor vizita diferite locuri turistice din Moldova și vor avea ședinte foto.

Pe lângă pregătirea pentru concurs, fetele au de îndeplinit şi diverse sarcini importante, cum ar fi participarea la acțiuni de binefacere.

De menționat, că pe reţeaua de socializare Instagram este organizat Voting Online. Iar utilizatorii Instagramului vor putea nu doar să cunoască concurentele şi urmări etapele competiției, ei deja au posibilitatea să voteze pentru cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de Miss Tourism Beauty 2020.

Precizăm că, data când se va desfăsura marea finală Miss Tourism Beauty 2020 va fi anunțată de organizatori în luna decembrie, curent.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților