[ X ]
[ X ]
[ X ]
SPPS: „Nu au fost identificate careva riscuri şi ameninţări la adresa persoanelor beneficiare de protecţie şi pază de stat”
10 Iunie

Serviciul Protecție și Pază de Stat (SPPS) menționează că, la moment, nu au fost identificate riscuri și amenințări la adresa persoanelor care beneficiază de protecție și pază de stat, transmite CURENTUL.

Mesajul vine în contextul informațiilor precum că Președintele R. Moldova, Igor Dodon și membrii de familie sunt amenințați.

„Prin prisma Legii nr. 134/2018, Serviciul în permanență monitorizează şi evaluează factorii de risc care periclitează sau pot periclita siguranţa persoanelor beneficiare de protecţie de stat din Republica Moldova, precum şi a obiectelor aflate în pază.

Prin urmare, menţionăm că, actualmente, în limita competenţelor funcţionale, nu au fost identificate careva riscuri şi ameninţări la adresa persoanelor beneficiare de protecţie şi pază de stat cât şi a membrilor lor de familie.

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat îşi desfăşoară activitatea în regim obişnuit, în conformitate cu prevederile legale”, se spune în comunicatul SPPS.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților