[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” a beneficiat de un echipament medical destinat luptei contra COVID-19
30 Septembrie

Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, antrenat în tratarea pacienților cu COVID-19, a beneficiat de o donație sub formă de ajutor umanitar, din partea Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Compania Internațională „Endava”, în cadrul campaniei privind lupta împotriva noului coronavirus, prin furnizarea de echipamente medicale esențiale spitalelor din Chișinău, transmite CURENTUL.

Acțiunea de donare a avut loc la IMSP SCM „Sfânta Treime”, iar lotul conține echipamente medicale: cinci defibrilatoare, monitoare medicale, electrocardiografe și zece pulsoximetre.

Dispozitivele în valoare totală de circa 35600 mii dolari, vor permite lucrătorilor medicali din prima linie, să acorde asistență calificată pacienților cu COVID-19, prin monitorizarea stării de sănătate și stabilizarea celor aflați în stare critică.

Misiunea ONU în Moldova și partenerii de dezvoltare susțin răspunsul național la pandemie prin activitățile coordonate care vizează protejarea cetățenilor, creșterea capacităților sistemului de sănătate și reducerea șocurilor economice și sociale.

img (1) img (2) img (3) img

Inapoi la arhiva noutaților