[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sora lui Andrei Braguța a lansat o carte despre viața și moartea lui
7 Decembrie

Sora lui Andrei Braguța, tânărul care a decedat în luna august 2017, în condiții suspecte, în Penitenciarul nr.13 din Chișinău, Natalia Braguța, a lansat cartea „Невидимая реальность”, informează CURENTUL.

„Fratele meu nu a murit întâmplător. A fost o încercare pentru mine și familia mea. Oamenii pleacă diferit, uciderea animalică numai oamenii o pot produce. Puțini știu cu ce greutăți s-a întâlnit familia noastră. Această carte este despre greutatea familiei mele. Vreau ca, datorită cărții mele, să nu se mai întâmple acest lucru. Viața și moartea fratelui meu este în această carte”, a comunicat Natalia Braguța.

Avocatul Victor Munteanu s-a referit la echitatea procesului de judecată. „Dorim să avem un proces de judecată corect. Totodată, dorim ca astfel de situații să nu se mai repete”, a declarat Munteanu.

Prin urmare, avocatul Promo-LEX, Ștefan Orbu, a comunicat mai multe detalii tehnice cu privire la dosar. „Au trecut 15 luni de la deces, dar au fost doar 2 ședințe de judecată. Dosarul are 9 volume și sunt învinuiți 2 medici din Penitenciarul nr.16 privind încălcarea regulilor cu privire la acordarea serviciilor medicale”, a conchis Orbu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților