[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii trag linie: În campania electorală am discutat cu peste 500 de mii de cetățeni
22 Februarie

Conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că este convinsă de victoria din alegerile parlamentare, transmite CURENTUL.

Președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că, de aici, din fața Arcului de Triumf au pornit campania electorală și aici o finalizează.

„În această campanie, noi, PSRM, am mers ca să obținem victorie. Victorie nu pentru noi, pentru partid, victorie pentru tot poporul RM. Am mers din casă în casă, am făcut campanie electorală și am promovat platforma PSRM – o platformă electorală bazată pe un program pentru următorii 4 ani de guvernare. Noi ne-am asumat niște angajamente pe care știm și avem capacitatea să le îndeplinim, acestea nu sunt promisiuni deșarte. Colegii au avut peste 8 mii de întâlniri în fiecare localitate din RM, la aceste întrevederi cu cetățenii am interacționat cu peste 500 de mii de alegători. Oamenii au încredere, vor o schimbare și speră la un viitor mai bun aici, în RM. Noi știm cum putem să facem lucrul acesta. Suntem siguri că vom obține majoritatea. Coaliție nu poate fi cu nimeni. Noi vedem în ochii oamenilor că vor o schimbare. Noi vă îndemnăm – veniți la aceste alegeri, participarea masivă, lipsa de independență, ne va ajuta pe toți împreună să învingem. Doar aceasta poate salva RM. Să votați pentru PSRM și candidații PSRM, care merg sub simbolica steluței”, a precizat Greceanîi.

La rândul său, secretarul ideologic al PSRM, Ion Ceban, a menționat că, această campanie a fost una dintre cele mai murdare de care a avut parte RM.

„Au existat foarte multe încălcări pe durata acestei campanii, noi le-am documentat pe toate. A fost o campanie cu multe dezinformări, atacuri la persoană, atacuri la partid, toate aceste lucruri sunt condamnabile. PSRM a făcut o campanie foarte corectă. Suntem cei mai interesați ca acest scrutin să fie cu adevărat unul cu un rezultat bun. În primul rând, pentru PSRM, pentru că noi știm foarte bine câte case am trecut, cu câți oameni am vorbit și care este dispoziția oamenilor. Oameni buni, nu aveți frică să votați duminică. Noi venim cu aceste alegeri să învingem și noi o să învingem. Cu certitudine, noi vrem și am lucrat să obținem majoritatea în Parlament RM. Noi nu acceptăm coaliții”, a punctat Ceban.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a afirmat că în această campanie au bătut absolut toți în ei.

„Toate tunurile au fost îndreptate spre noi, însă noi am devenit mai puternici. Doar câștigul socialiștilor este șansa de a rămâne în țară, pentru un viitor mai bun. O alternativă pentru această guvernare, suntem noi, PSRM și susținătorii noștri”, a conchis Batrîncea.

Andriana Cheptine

52605412_1183257558496339_7357603445647343616_n

Inapoi la arhiva noutaților