[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC a inițiat elaborarea proiectului „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale”
25 Aprilie

CEC a inițiat consultări publice asupra proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale”

Comisia Electorală Centrală a inițiat consultări publice a proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale”.

Scopul elaborării proiectului de instrucțiune constă în stabilirea clară a mecanismului de compensare și detalierea prevederilor art. 52 din Codul electoral.

Beneficiarii proiectului de hotărâre sunt organele electorale ierarhic inferioare, autoritățile publice locale și partidele politice.

Observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare asupra acestui proiect pot fi trimise până la data de 13 mai 2024, inclusiv, la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău, MD 2012, sau electronic la adresa de e-mail: info@cec.md.

Proiectul de hotărâre, proiectul Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale și nota informativă sunt disponibile pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md,  compartimentul „Cadrul normativ”, rubrica „Transparență decizională”, subrubrica „Procesul decizional”, poziția nr.3 (anul 2024).

Inapoi la arhiva noutaților