[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii și-au desemnat candidatul pentru conducerea mun. Bălți
5 Aprilie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) va propune Executivului Politic al formațiunii ca să-l înainteze, în calitate de candidat la șefia municipiului Bălți – pe Alexandru Usatâi, informează CURENTUL.

Alexandru Usatâi este liderul Organizației PSRM din municipiul Bălți.

Lidera PSRM, Zinaida Greceanâi, a menționat că Alexandru Usatâi este un om de echipă și e profesionist. „Unde nu a lucrat a adunat în jurul său o echipă bună, este un om care poate lucra cu oamenii. A fost și viceprimar de Bălți, știe practic fiecare problemă a bălțenilor. Problemele din Bălți nu îi sunt străine. Îl susținem ca să facem Bălțiul mai confortabil pentru oameni, ca oamenii să nu dorească să plece. Candidați vor fi mulți, probleme vor fi multe, dar dacă vom fi uniți, umăr la umăr vom câștiga”, a precizat Greceanâi.

La rândul său, Alexandru Usatâi a menționat că este o responsabilitate să audă în adresa sa atâtea cuvinte de laudă.

„Sunt cuvinte de susține, încredere, vă mulțumesc. Eu în acest oraș mi-am trăit toată viața. Aici am copilărit, mi-am petrecut tinerețea, studiile, mi-am întemeiat o familie. Aici trăiește toată familia mea. Aici am prieteni și cunoscuți. Cu părere de rău, pe mulți bălțeni, inclusiv și pe mine, ne deranjează situația la care am ajuns – haos, tarife mari, drumuri proaste, sunt multe lucruri cu care nu suntem de acord. Consider că, primarul de Bălți nu trebuie să facă politică, dar să rezolve problemele orașului. Angajările trebuie să fie făcute transparent, prin concurs, fiind numiți profesioniști, oameni cumsecade, fără legături criminale, fără bilețele politice. Doar oameni de echipă”, a spus Usatâi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților