[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii nu sunt de acord cu desființarea Stadionului Republican și au părăsit ședința Parlamentului
20 Iulie

Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), au părăsit ședința Parlamentului, cu câteva minute înainte de a demara procedura de vot, informează CURENTUL.

Deputatul Vasile Bolea a comunicat că socialiștii părăsesc ședința, deoarece nu sunt de acord cu faptul că urmează a fi supus votului proiectul de lege cu privire la transmiterea Stadionului Republican pentru construcția sediului Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

„Ceea ce urmează să se întâmple aici este o crimă”, a spus deputatul.

Socialistul a subliniat că existența stadionului în centrul capitalei nu este o problemă și acesta ar fi putut fi reabilitat, pentru că în multe în orașe mari sunt stadioane în centru și „oamenii nu au o problemă”.

Vlad Bătrîncea, deputat PSRM, a declarat că SUA va avea, astfel, două ambasade, adică aproximativ 8 hectare în centrul capitalei.

„Problema nu este doar în SUA, problema este în comportament. Ei au prezentat proiectul fără a veni cu precizări și condiții, prezentați măcar un calcul – care este valoarea cadastrală și câți bani va obține RM și pentru ce vor fi utilizați?!”, a declarat Bătrîncea.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților