[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii din CMC au lansat o pagină web în susținerea locuitorilor Capitalei
16 Octombrie

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a lansat o pagină web – www.decide.md, informează CURENTUL.

Consilierul municipal, Petru Burduja, a declarat că pagina are menirea să susțină chișinăuienii să decidă, dar și să solicite rezolvarea sau dezvoltarea unor proiecte ale capitalei.

„Rugăm chișinăuienii să se implice activ în soluționarea unor întrebări ce țin de dezvoltarea anumitor proiecte. Din momentul pornirii campaniei – decide.md și până în prezent, avem de la un grup de locuitori propunerea ca în Parcul Valea Trandafirilor să fie reamenajat un teren sportiv de minifotbal. Astfel de solicitări așteptăm – atât din partea societății civile, dar și de la cetățeni, ca ulterior, dinamic, să fie asimilate și în cadrul bugetului municipal pentru anul 2018”, a precizat consilierul.

Totodată, socialistul a informat că, pe data de 18 octombrie curent, vor avea loc dezbateri publice pe marginea bugetului municipal Chișinău pentru anul 2018.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților