[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiștii au identificat alți trei candidați la parlamentare 
23 Septembrie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a desfășurat la Ungheni, Edineț și Fălești, miting-uri de protest împotriva „politicii de jaf a guvernării ”proeuropene” din ultimii 9 ani”, informează CURENTUL. 

Potrivit unor comunicate de presă, cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de „acțiunile guvernării ”eurounionistă”,  care nu au lăsat speranțe pentru un viitor mai bun pentru poporul republicii și îi forțează să părăsească țara. În același timp, multiplele iniţiative sociale, promovate de Preşedintele Republicii Moldova şi Partidul Socialiştilor, sunt blocate de majoritatea parlamentară şi Guvern, care execută cu smerenie voinţa oligarhilor şi a instituțiilor financiare internaţionale”.

Totodată, locuitorii raionului Ungheni l-au înaintat pe Ghenadi Mitriuc în calitate de candidat, din partea OT Ungheni, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală Ungheni, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

La rândul său, locuitorii din raionul Edineț, l-au înaintat pe Nicolae Melnic, din partea OT Edineț, iar cei din Fălești – pe Oleg Savva.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților