[ X ]
[ X ]
[ X ]
Slusari: „Marea majoritatea Oamenilor, cu care am discutat, cred în blocul antioligarhic și așteaptă ca noi să îmbunătățim viața lor”
15 Octombrie

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a scris, într-o postare pe o rețea de socializare – „sărbătoare de muncă pentru echipa Platformei”, precizând că au mers prin piețele din raionul Căușeni, informează CURENTUL.

Alexandru Slusari a menționat că, acolo, au avut discuții din suflet.

„Foarte multă lume bună și informată, care dorește schimbări. Mulți votanți al lui Dodon sunt profund dezamăgiți de impotența lui de doi ani în calitate de președinte, ales de popor. O Doamna foarte inteligentă a rostit câteva cuvinte de aur. „Noi totul vedem. În fiecare zi tot mai puțin cumpărători la piața. Aceasta putere distruge țara și alungă copii noștri. Suntem oameni simple, dar nu suntem proști”. Am vorbit cu 23 pensionari. Nici unu nu are pensia mai mare de 1200 lei și nici la unu pensiile nu au fost valorizate. Doar indexate. Propun lui Filip și Radu să meargă duminică viitoare la piețele din acest oraș și să caute cu lumânări beneficiarii reformei sistemului de pensii. Să vorbească la intrare în piață cu bătrână de 80 de ani, care este nevoită să vândă niște mărunțișuri agricole pentru a supraviețui cu pensia de 800 lei după munca de 44 de ani în agricultură (11 – în brigada de tutun). Marea majoritatea Oamenilor, cu care am discutat azi, cred în blocul antioligarhic și așteaptă că după demontarea acestui regim mafiot noi în scurt timp să îmbunătățim viața lor și să reunim zeci de mii de familii. Este o mare responsabilitate pentru echipa noastră, dar suntem gata să o asumăm!”, a scris Slusari.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților