[ X ]
[ X ]
[ X ]
Slusari: Foarte multe promisiuni făcute de Guvern au rămas doar vorbe. Noi am pregătit un șir de amendamente
8 Septembrie

Vicepreședintele Parlamentului, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari anunță că a înregistrat mai multe amendamente cu privire la agricultorii care au de suferit în urma secetei, informează CURENTUL.

„Consecințele secetei vor fi grave și pentru perioada următoare. Mulți agricultori sunt în disperare. Ei acum au rămas de unii singuri – cu creditorii, necesitatea prelucrării solului în condițiile când pământul este beton, când bani nu sunt. În primul rând suferă agricultorii mici și mijlocii”, a declarat Slusari.

„Foarte multe promisiuni făcute de Guvern au rămas doar vorbe. Noi am pregătit un șir de amendamente. Primul este majorarea fondului de subvenționare cu patru sute de milioane, minimum. Am menționat și sursa de unde este posibil de luat bani. Totodată, să fie prelungit programul de rambursare TVA până la 30 septembrie 2021, dar și moratoriul la controale fiscale până la 30 septembrie 2021. Amendamentele respective au fost înregistrate și depuse la Comisia economie, finanțe și buget”, a conchis Slusari.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților